Για τους Υποψήφιους Εργαζόμενους

Έχεις βαρεθεί να ψάχνεις σε αγγελίες για δουλειά χωρίς αποτέλεσμα; Ας αλλάξουμε τον τρόπο εύρεσης εργασίας. Το iHireYou λειτουργεί εντελώς διαφορετικά απ' ότι λειτουργούν οι αγγελίες. Εσυ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Όλα τα άλλα άφησε τα σε εμάς! Η εταιρεία μπορεί να σε ανακαλύψει άμεσα και να επικοινωνήσει μαζί σου για την κάλυψη μιας συγκεκριμένης θέσης εργασίας!


Τι Σου ΠαρέχουμεΔημιουργία του επαγγελματικού σου προφίλ

Μπορείς να δημιουργήσεις το επαγγελματικό σου προφίλ εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας τον οδηγό μας. Μπορείς να συμπληρώσεις στοιχεία επικοινωνίας, εκπαίδευσης, προϋπηρεσία αλλά και το επάγγελμα που επιθυμείς να απασχοληθείς αυτή την περίοδο. Με βάση το επάγγελμα που έχεις επιλέξει η εταιρεία μπορεί να σε ανακαλύψει!


Επιλογή επιθυμητής αποσχόλησης

Κατά την δημιουργία του προφίλ σου, επιλέγεις σε ποιο επάγγελμα θα σε ενδιέφερε να απασχοληθείς. Μπορείς να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο επάγγελμα γι' αυτή την περίοδο και να αλλάξεις αργότερα. Δώσε μεγάλη προσοχή και στα ειδικά καθημερινά επαγγέλματα. Έχουν μεγάλη ζήτηση!


Ειδοποιήσεις

Κάθε μέρα βλέπεις στατιστικά επισκεψιμότητας της σελίδας προφίλ σου, αλλά και αιτήματα αποστολής βιογραφικού από νέους εργοδότες. Με ένα απλό κλικ μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου σε μορφή .pdf αφού πρώτα το ανεβάσεις στο επαγγελματικό σου προφίλ.


Ζωντανή Συνομιλία

Μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα με την εταιρεία ή τον εργοδότη! Σύντομα θα προστεθεί η δυνατότητα βιντεοκλήσης αλλά και φωνητικής κλήσης μέσω VoIP έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί μία μίνι συνέντευξη του υποψήφιου εργαζόμενου, οπουδήποτε και αν βρίσκεται!


Μην χάνεις άλλο χρόνο, κάνε εγγραφή και δημιούργησε το επαγγελματικό σου προφίλ!

Εγγραφή Τώρα

Φοιτητές
ΔΩΡΕΑΝ
Πολίτες
ΔΩΡΕΑΝ